Blogger Backgrounds
~salam dr mr ukiran aksara:: mr ingin menjemput kalian semua untuk mnjadi penulis jemputan blog ini. Kalau berminat bolehlah hantar cerita lawak kalian di http://www.facebook.com/ukiranaksara sekian, ukiran aksara... :)

kliks sini kalau anda seorang blogger!!!

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

~^_^copy n paste kat korang punye blog okey :)~

kisah anak dan ayah yang kuat menipu..

my new!!!
Stu hari d0rg pegi sungai..
Anak:ayah,sya nak mandi sungai..
Ayah:pegi la..hati2 ya..
Lalu si anak terjun,15 minit kemudian baru la dia timbul..
... ... Ayah:lama nya kmu di dalam?
Anak:ayah,tadi semasa di bwah,ada rest0ran,jadi sya singah la skejap makan..
Ayah:kalu mcam tu,ayah pun nak pegi la..
Lalu si ayah trjun,malangnya kepalanya terhantuk batu lalu bedarah..
Anak:kejapnya ayah ?
Ayah:nie kamu punya pasal la ni,pegi makan x pndai byar,tu la kepala ayah bdarah kena pukul tauke kdai...

karya ditulis oleh : Izzie Johanna
terima kasih kerane sudi membace

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...