Blogger Backgrounds
~salam dr mr ukiran aksara:: mr ingin menjemput kalian semua untuk mnjadi penulis jemputan blog ini. Kalau berminat bolehlah hantar cerita lawak kalian di http://www.facebook.com/ukiranaksara sekian, ukiran aksara... :)

kliks sini kalau anda seorang blogger!!!

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

~^_^copy n paste kat korang punye blog okey :)~

date!!!

my new!!!
mase tengah dating niey. Si Gf pown bertanye laa pade Bf nye.
GF: u. u sayang i tak ?? ...

BF: tak. tak sayang u pown. *sambil ketawe

GF: hmm. U, u tak jemu kee tengok i hary2??

BF: errr. kompom lee jemu. malas laa nak dating dgn u lagik.

GF: kalau i mati, u datang tengok i tak ??

BF : tanak la . i takut tengok mayat.

GF: kalau i saket, u sudi jage i tak ??

BF: banyak lagi keje i laa syg,

GF: U. u pilih i sebab rupe paras i ke ??

BF: mesty laa. kalau u tak cantek, ade ke yg nak pandang ??

setelah mendengar semua jawapan BF, GF terluke. sedangkan BF hanye main2. Seminggu kemudian, GF maseh tak menghubungi BF. dan Bf lgsg tak menghubungi GF. GF mule resah. dan kemudian, dye terime msg, Syg, i got somthing for u. plis come to my home now. GF melangkah pergi ke sna dgn segera. tak sabar menemui BF. tetapi ape yg dye dapat hanye lah sepucuk surat.

syg, I syg u. kalau boleyh hari2 i nak u dating dgn i. u tak cantek sekali pown, i tetap pandang u. sebab i tengok haty u, bukan rupe u. I takut tengok mayat, that y lah i pergi dulu dari u. sebab i tahu u berani tengok i dalam ape jua keadaan. dan mase u terime surat niey, i dah pown pergi seminggu yang lepas. U kuad boleyh hidup tanpe i, sedangkan i pergi, sebab tak mampu hidup tanpe u.
terima kasih kerane sudi membace

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...